11 de gener 2009

PARECIDOS RAZONABLES (VIII)

















Inclusive caminan en la misma dirección.
.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

L'altre dia parlàvem de ressenyistes i crítics,si entreu al blog de la llibreria L'ESPOLSADA hi trobareu un lector "cremat" amb ells!

El llegidor pecador ha dit...

Gràcies, me n'hi vaig a veure-ho!

Anònim ha dit...

Òndia, sí que va cremat sí el comentarista!!!! però es que alguns critics deixa-me'ls estar, eh?
Una feina curiosa aquesta de ser crític, (alguns) reparteixen estopa a tort i a dret i, a sobre, els hi paguen!!!

El llegidor pecador ha dit...

Em vaig fixar especialment, Alfred, en quelcom diu el comentarista: "Si tots els llibres que ressenya són tan dolents, alguna cosa passa!", doncs l'encerta de ple pel que fa a l'anterior apunt on aquells joves editors es preguntaven si és realment necessari fer l'esforç d'escriure crítiques negatives.

Anònim ha dit...

I és que, a més a més, cal tenir e compte que es llegeix molt poc (en general, vull dir, hi ha enquestes que diuen que un 68% de la població no llegeix mai), i si a sobre anem desmoralitzant... No ho sé, jo no segueixo gaire les ressenyes, però potser el que caldria és que triessin llibres que els han agradat i que en parlessin, en lloc de dedicar-se a parlar malament dels que no els agraden.

El llegidor pecador ha dit...

No crec pas que a la gent que no llegeix li afectin les ressenyes negatives, Alfred, per raons òbvies. En canvi, per a la gent del món del llibre són un plaer, malsà, però al cap i a la fi un plaer.

Anònim ha dit...

Me gustan esas imágenes asociadas y siempre me pregunto si ha leído ambos libros, o si un ratón de biblioteca se ocupa de dejárselos, sigilosamente, en su mesa de despacho, a modo de regalo, en clave de humor o de fantasía…

El último patriarca, me está esperando.

Saludos.

El llegidor pecador ha dit...

Me alegro que le gusten, Anónimo; en éste último caso no he leído ninguno de los dos y no creo que vaya a hacerlo. Más bien se trata de un ratón de librería con ganas de divertirse. Disfrute con su lectura!